Happy App Launch

emotome party.png

Hallo Happy Campers,

Afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van een omnidevice applicatie bestaande uit allerlei functionaliteiten die jou en jouw team triggeren en inspireren om positief gedrag te ontwikkelen. Het leuke hieraan is dat werknemers zelf meteen aan de slag kunnen om hun geluk te vergroten. En gelukkige werknemers zijn effectieve werknemers!

Verder is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld die aansluit bij de nieuwe weg die Emotome is ingeslagen. Om dit alles te delen en te vieren willen we jou, als trouwe lezer van onze nieuwsbrief, graag uitnodigen voor ons Happy App Launch Event op 11 mei van 15.00 – 17.00. Op deze dag vertellen wij graag over positief gedrag, gelukkige organisaties en hoe onze applicatie hierop aansluit. 

Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel en good mood food om de sfeer te verhogen.

Je kan je opgeven door een mail te sturen naar welcome@emotome.nl en laat even weten of je iemand meeneemt.  

We zien je graag terug op ons event! 

Team Emotome