Over

Emotome is een Nederlandse onderneming (2015) op het gebied van interne activatie. Wij geloven dat elke organisatie erbij gebaat is dat medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn om in beweging te komen. Bovendien vinden we dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn, ook op het werk.

emotome_me_blue-03_150dpi-RGB.png

Iedereen verdient het om gelukkig te zijn. Ook op het werk.

En als wij zeggen iedereen dan bedoelen wij ook iedereen. Daarom ontwikkelen wij programma’s en werkwijzen die digitaal ondersteund worden zodat ze betaalbaar zijn en door de gehele organisatie uitgerold kunnen  worden. We maken daarbij gebruik van de laatste wetenschappelijke kennis van sociale technologie en positieve psychologie.

Heb je vragen, behoefte aan ondersteuning, feedback of gewoon zin in een goed gesprek. Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Onze aanpak is laagdrempelig en speels. Het geeft inzicht, inspiratie en zet aan tot actie. Emotome zorgt ervoor dat mensen doelgericht positieve routines en gedrag ontwikkelen. Hierdoor ontstaat meer arbeidsvreugde, betrokkenheid en initiatief, stijgt de productiviteit en klanttevredenheid en daalt het ziekteverzuim. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een betere en gelukkigere wereld.