Bezige Bijen

Bezige Bijen

16.66

Hoe voorkom je dat jouw prachtige ideeën die je bedenkt en op papier zet tot een papieren tijger worden? Hoe zorg je er nu voor dat iedereen er mee aan de slag gaat en dat je dus bezige bijen creëert? Kom je vrijdag 29 juni ook naar het Bezige Bijen event?

Quantity:
BESTEL TICKET

Het zal je niet verbazen dat gelukkige mensen makkelijker in beweging komen. En dat bewust zijn van positieve ervaringen en gedrag, gelukkig maakt. Daarom hebben we je bijtjes gegeven. Voor jouw geluk. Stop ze in je zak. Iedere keer als je iets meemaakt waar je blij van wordt, stop je één bijtje in je andere zak. We hopen dat jouw bijtjes elke dag allemaal van zak wisselen. En dat je komt op 29 juni natuurlijk ;)

Een middag over beweging in organisaties
Over papieren tijgers en wat we kunnen leren van bezige bijen
Over het teamprogramma van Emotome
Over hoe jij de gewenste transformatie van jouw klanten kunt versnellen
En nog iets geks. En de borrel.

Zzoemm je mee?
Datum: 29 juni 2018
Tijd: 13.30 - 17.30 u
Locatie: Op Hodenpijl, Schipluiden
We vragen een bijdrage van €16,66 p.p. Dat bedrag zoemt zo lekker. Het gaat dan ook naar de bijen van goed doel Honey Highway.

Voor: strategen, consultants, verandermanagers, cultuurspecialisten, teamcoaches en iedereen die b2b bezig is met beweging brengen in de organisaties van hun klanten. En die altijd willen blijven ontdekken hoe dat beter kan.

We hebben jou en ongeveer 50 anderen geselecteerd, omdat we denken dat jij zo iemand bent. Ken je nog zo iemand? Deel dan onze uitnodiging, want samen is leuker! Als je geen idee hebt waarom beweging in organisaties nodig is,is dit event niets voor jou (en
hebben wij ons selectiewerk niet goed gedaan).